Epidemija


Epidemija


Postopoma ponovno začenjamo z delom v ambulanti, ki pa bo še vedno potekalo v skladu z navodili za delo v času epidemije.


Večino dela bomo še vedno opravili po telefonu oz. e pošti, če pa bo zdravnik ocenil, da potrebujete pregled, boste le-tega opravili v naši ambulanti. Pokličite na telefon 04 51 51 151 ali 051 395 675, ali pišite na sestre@zavodrr.si. Ponovno bomo vklopili funkcionalnosti Gospodarja zdravja z izjemo naročanja, ki v skladu z zgoraj napisanim ni možno. Navodila so tukaj. Lepo prosimo, da se v največji možni meri poslužujete te poti, saj po njej lahko varno pošiljate vašo zdravstveno dokumentacijo.


Na pregled bodo lahko prišli le predhodno naročeni pacienti, stari razporedi ne veljajo več. Prav tako Referenčna ambulanta še ne dela.


Pacienti, ki imate kakršne koli znake okužbe ali ste bili v kontaktu z okuženimi pacienti, boste še vedno pregledani v Covid točki v Kranju. Za pregled se bomo dogovorili mi.


Naročene recepte in željene nasvete bomo uredili v 2 delovnih dneh ali vas bomo za razjasnitev poklicali nazaj. Zato vas lepo prosimo, da navedete svojo telefonsko številko, saj so nekatere številke v naši bazi neažurne.


Naročeni pacienti prihajajte pred zdravstveni dom največ 15 minut pred terminom, obvezno z zaščitno masko. Prosim, da upoštevate navodila triažnega osebja in v stavbo vstopate posamično. Ne prihajajte s spremstvom, razen če se bomo za to izrecno domenili.


Zaradi velikega števila telefonskih klicev, vas prosimo za potrpežljivost pri klicanju, veliko bolje je, če uporabljate elektronske poti.


Mi se bomo maksimalno potrudili za vas, vas pa prosimo za potrpežljivost in upoštevanje naših navodil in možnosti.


Osebje vaše ambulante